به‌روزرسانی اطلاعات حدود ۲۰ هزار زن فعال در عرصه کشاورزی در کشور نرخ بیکاری زنان در کشور حدود ۱۵ درصد است | ضرورت اشتغال بانوان در مشاغل پایدار و مولد استقبال نزدیک به ۴۰۰ نوجوان دختر و پسر از برگزاری یک رویداد رسانه‌ای | خبرنگاری، حرفه‌ای سخت و شیرین است لایحه ارتقای امنیت زنان در انتظار قانون‌گذار مدال طلای مسابقات جهانی پاراتیروکمان سهم بانوی ایرانی شد سرمربی تیم فوتبال زنان فولاد خوزستان مشخص شد رونمایی از ۲ کتاب «شهبانوی نیکوکار» و «خاتون سلطان نشان» | نقش ۳ زن در بزنگاه‌های تاریخ ایران بررسی شد دست‌های همیشه مرهم | درباره بتول خورشاهی وصال در حوالی قدس مربیان ملی فوتبال و فوتسال زنان همچنان روی نیمکت باشگاه‌ها | ابهام‌های بسیاری در نحوه اجرای مقررات ایجاد شده است اینفوگرافی | راه‌های از پوشک گرفتن کودک بدهی‌های مراسم عقد وعده‌های فریبنده پیش از  ازدواج، شاکله زندگی مشترک را  ازهم می‌پاشاند | معرفی راهکار‌های اثرگذار ۷ سال میان قتل و قصاص | سامره علی‌نژاد، مادر داغ‌دیده‌ای که طناب دار را از گردن قاتل فرزندش باز کرد​ شناسایی ۱۱۳ کودک بازمانده از تحصیل در میان فرزندان زنان سرپرست خانوار درخشش کاراته کای نونهال مشهدی در یک رقابت بین المللی هل؛ یکی از گران‌ترین ادویه‌های جهان | داروی معطر و پُرکاربردی که فواید بسیاری دارد نگاهی به حکم شرعی عمل‌های زیبایی
سرخط خبرها
تحت پوشش بیمه قرار گرفتن زنان سرپرست خانوار و دختران روستایی در خراسان رضوی| جدیدترین آمارها اعلام شد

تحت پوشش بیمه قرار گرفتن زنان سرپرست خانوار و دختران روستایی در خراسان رضوی| جدیدترین آمارها اعلام شد

  • کد خبر: ۴۳۴۲۸۲
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۴
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: بیمه اجتماعی عشایر و روستاییان نیز با حمایت دولت، ۵ هزار و ۷ زن سرپرست خانوار و دختران خودسرپرست ۱۸ تا ۵۰ سال ساکن در مناطق روستایی این استان از مزایای مستمری بهره‌مند شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی برجی اظهار کرد: بهزیستی خراسان رضوی با توسعه پوشش بیمه‌های اجتماعی شهری و روستایی برای بیش از ۵۶ هزار زن سرپرست خانوار و دختر خودسرپرست، بسترسازی برای ثبات اقتصادی این خانواده‌ها را در اولویت قرار داده و هم‌زمان هزینه‌های درمانی ۶۱ هزار توان‌خواه نشان‌دار را تا سقف ۷۰ درصد کاهش داده است.

وی ادامه داد: پوشش بیمه اجتماعی به عنوان یکی از پایدارترین ابزار‌های توزیع عادلانه خدمات، هم‌اکنون ۵ هزار و ۶۵۱ زن سرپرست خانوار شهری را در سامانه جامع خدمات حمایتی تحت پوشش قرار داده است. این اقدام با هدف پیشگیری از آسیب‌های اقتصادی، ایجاد منبع درآمدی پایدار برای دوران سالخوردگی، بیوگی و ازکارافتادگی عملیاتی شده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به بسط این خدمات به مناطق محروم و کم‌برخوردار، تصریح کرد: در بخش بیمه اجتماعی عشایر و روستاییان نیز با حمایت دولت، ۵ هزار و ۷ زن سرپرست خانوار و دختران خودسرپرست ۱۸ تا ۵۰ سال ساکن در مناطق روستایی از مزایای مستمری بهره‌مند شده‌اند که گام موثری در مسیر ثبات اقتصادی این خانواده‌ها به شمار می‌رود.

سپر حمایتی بهزیستی در برابر هزینه‌های درمان

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در ادامه به تشریح سبد خدمات درمانی معلولان و مددجویان پرداخت و گفت: طی یک سال گذشته، ۱۱ هزار و ۳۷۳ نفر از افراد دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار استان از کمک‌هزینه‌های مستقیم جبران درمان (مازاد بر بیمه پایه) استفاده کرده‌اند.

برجی ادامه داد: افزون بر این، در قالب تفاهم‌نامه با بیمه سلامت، مشخصات ۶۱ هزار و ۷۵۰ توان‌خواه در سامانه مربوطه نشان‌دار شده است تا این افراد با مراجعه به مراکز طرف قرارداد، تنها ۳۰ درصد از هزینه‌های درمانی را پرداخت کنند و مابقی هزینه‌ها از سوی سازمان پوشش داده شود.

منبع: روابط عمومی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.